|
|
|
|
LEADER |
01558ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp21788 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Doleželová, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Expandované výrobky - požadavky na surovinu
|
246 |
|
|
|a Extruded Cereals - Requirements for Raw Material
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a expandované výrobky
|
653 |
|
|
|a obilná zrna
|
653 |
|
|
|a instantní kaše
|
653 |
|
|
|a RTE cereálie
|
653 |
|
|
|a snídaňové cereálie
|
653 |
|
|
|a vločkované cereálie
|
653 |
|
|
|a pufované cereálie
|
653 |
|
|
|a frézované cereálie
|
653 |
|
|
|a extruze
|
653 |
|
|
|a expanded cereals
|
653 |
|
|
|a cereal grains
|
653 |
|
|
|a hot cereals
|
653 |
|
|
|a RTE cereals
|
653 |
|
|
|a breakfast cereals
|
653 |
|
|
|a flaked cereals
|
653 |
|
|
|a puffed cereals
|
653 |
|
|
|a shredded cereals
|
653 |
|
|
|a extrusion
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15533
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|