Expandované výrobky - požadavky na surovinu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Doleželová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01558ntm a22004577u 4500
001 zp21788
041 |a cze 
100 1 |a Doleželová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Expandované výrobky - požadavky na surovinu 
246 |a Extruded Cereals - Requirements for Raw Material 
260 |c 2011 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a expandované výrobky 
653 |a obilná zrna 
653 |a instantní kaše 
653 |a RTE cereálie 
653 |a snídaňové cereálie 
653 |a vločkované cereálie 
653 |a pufované cereálie 
653 |a frézované cereálie 
653 |a extruze 
653 |a expanded cereals 
653 |a cereal grains 
653 |a hot cereals 
653 |a RTE cereals 
653 |a breakfast cereals 
653 |a flaked cereals 
653 |a puffed cereals 
653 |a shredded cereals 
653 |a extrusion 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15533  |y Plný text v Digitální knihovně UTB