Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Podešvová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
BMK
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01520ntm a22003737u 4500
001 zp21771
041 |a cze 
100 1 |a Podešvová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis 
246 |a Factors Influencing the Production of Biogenic Amines in the Chosen Strains of Lactococcus lactis 
260 |c 2011 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a dekarboxylace 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a BMK 
653 |a Lacto-coccus lactis subsp. cremoris 
653 |a Lactoccus lactis subsp.lactis 
653 |a biogenic amines 
653 |a decarboxylation 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a Lactococcus lactis sub-sp. cremoris 
653 |a Lactococcus lactis subsp. lactis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17236  |y Plný text v Digitální knihovně UTB