|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21771 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Podešvová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
|
| 246 |
|
|
|a Factors Influencing the Production of Biogenic Amines in the Chosen Strains of Lactococcus lactis
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 60 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
| 653 |
|
|
|a dekarboxylace
|
| 653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
| 653 |
|
|
|a BMK
|
| 653 |
|
|
|a Lacto-coccus lactis subsp. cremoris
|
| 653 |
|
|
|a Lactoccus lactis subsp.lactis
|
| 653 |
|
|
|a biogenic amines
|
| 653 |
|
|
|a decarboxylation
|
| 653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
| 653 |
|
|
|a Lactococcus lactis sub-sp. cremoris
|
| 653 |
|
|
|a Lactococcus lactis subsp. lactis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17236
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|