|
|
|
|
LEADER |
01511ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp21770 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Písařík, Jaroslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
|
246 |
|
|
|a Changes to the Chemical Composition of Apples Depending on the Time of Storage.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 83 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: jabloň
|
653 |
|
|
|a roubování
|
653 |
|
|
|a pomologie
|
653 |
|
|
|a podnož
|
653 |
|
|
|a solax
|
653 |
|
|
|a kyselina jablečná
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a refrakce
|
653 |
|
|
|a Keywords: Apple-tree
|
653 |
|
|
|a graft
|
653 |
|
|
|a pomology
|
653 |
|
|
|a root-stock
|
653 |
|
|
|a solax
|
653 |
|
|
|a malic acid
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a soluble solid content
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17860
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|