Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Písařík, Jaroslav (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01511ntm a22004337u 4500
001 zp21770
041 |a cze 
100 1 |a Písařík, Jaroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování 
246 |a Changes to the Chemical Composition of Apples Depending on the Time of Storage. 
260 |c 2011 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: jabloň 
653 |a roubování 
653 |a pomologie 
653 |a podnož 
653 |a solax 
653 |a kyselina jablečná 
653 |a sušina 
653 |a refrakce 
653 |a Keywords: Apple-tree 
653 |a graft 
653 |a pomology 
653 |a root-stock 
653 |a solax 
653 |a malic acid 
653 |a dry matter 
653 |a soluble solid content 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17860  |y Plný text v Digitální knihovně UTB