|
|
|
|
LEADER |
01211ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp21766 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nivnická, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnanie zmien akostných parametrov zveriny divokých prasiat
|
246 |
|
|
|a Comparison of Changes in Quality Parameters of Game Wild Boar
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 90 s. (144 701 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zverina
|
653 |
|
|
|a prasa divoké
|
653 |
|
|
|a kvalita zveriny
|
653 |
|
|
|a game
|
653 |
|
|
|a wild boar
|
653 |
|
|
|a quality of the game
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15441
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|