Příprava stabilních mikroemulzí 1-monoacylglycerolů s antimikrobními účinky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křížová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 69 s. + přílohy 23 s.

Cover

LEADER 01368ntm a22003377u 4500
001 zp21757
041 |a cze 
100 1 |a Křížová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava stabilních mikroemulzí 1-monoacylglycerolů s antimikrobními účinky 
246 |a Preparation of Stable 1-Monoacylglycerol Microemulsions with Antimicrobial Properties 
260 |c 2011 
300 |a 69 s. + přílohy 23 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikroemulze 
653 |a 1- monoacylglycerol 
653 |a kosurfaktant 
653 |a antimikrobní vlastnosti 
653 |a microemulsions 
653 |a 1-monoacylglycerol 
653 |a co-surfactant 
653 |a antimicrobial properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16646  |y Plný text v Digitální knihovně UTB