Zdokonalení materiálových toků při výrobě želatinových bonbónů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vrbová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Černý, Jaromír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 56 s., 12s. příloh.

Cover

LEADER 01328ntm a22003137u 4500
001 zp2171
041 |a cze 
100 1 |a Vrbová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Zdokonalení materiálových toků při výrobě želatinových bonbónů 
246 |a Improvement of material flow in jellies production 
260 |c 2006 
300 |a 56 s., 12s. příloh. 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Práce není přístupná 
653 |a materiálový tok 
653 |a zdokonalování výrobních procesů 
653 |a zvyšování produktivity 
653 |a material flow 
653 |a improving of manufacturing process 
653 |a increasing of productivity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černý, Jaromír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2354  |y Plný text v Digitální knihovně UTB