|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21674 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Demlová, Markéta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační látky v kosmetických přípravcích
|
| 246 |
|
|
|a Antioxidants in Cosmetics
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 55 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant
|
| 653 |
|
|
|a stabilita
|
| 653 |
|
|
|a oxidace
|
| 653 |
|
|
|a volný radikál
|
| 653 |
|
|
|a stárnutí
|
| 653 |
|
|
|a alergie
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant
|
| 653 |
|
|
|a stability
|
| 653 |
|
|
|a oxidation
|
| 653 |
|
|
|a free radicals
|
| 653 |
|
|
|a aging
|
| 653 |
|
|
|a allergy
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kašpárková, Věra
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30835
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|