|
|
|
|
LEADER |
01555ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp21673 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vaňharová, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Přírodní extrakty a jejich použití při výrobě parfémových kompozic
|
246 |
|
|
|a Natural extracts used in the manufacture of perfume compositions
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vůně
|
653 |
|
|
|a silice
|
653 |
|
|
|a čich
|
653 |
|
|
|a parfém
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a macerace
|
653 |
|
|
|a destilace
|
653 |
|
|
|a lisování
|
653 |
|
|
|a enfleuráž
|
653 |
|
|
|a parfémová kompozice
|
653 |
|
|
|a fragrance
|
653 |
|
|
|a essentials oil
|
653 |
|
|
|a smell
|
653 |
|
|
|a perfume
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a maceration
|
653 |
|
|
|a distillation
|
653 |
|
|
|a pressing
|
653 |
|
|
|a enfleurage
|
653 |
|
|
|a perfume compositions
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Jelínková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16592
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|