|
|
|
|
LEADER |
01334ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21593 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sekyrová, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání senzorických a chemických vlastností cizokrajných a domácích medů
|
246 |
|
|
|a Comparison of Chemical and Senzory Properties of Exotic and Domestic Honeys
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 67 s. (83 515 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Včelí med
|
653 |
|
|
|a metody autentifikace
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a Honey bee
|
653 |
|
|
|a authentication methods
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a legislation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Severová, Marta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16117
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|