Srovnání senzorických a chemických vlastností cizokrajných a domácích medů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sekyrová, Jarmila (Dissertant)
Other Authors Severová, Marta (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description67 s. (83 515 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp21593
041 |a cze 
100 1 |a Sekyrová, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání senzorických a chemických vlastností cizokrajných a domácích medů 
246 |a Comparison of Chemical and Senzory Properties of Exotic and Domestic Honeys 
260 |c 2011 
300 |a 67 s. (83 515 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Včelí med 
653 |a metody autentifikace 
653 |a senzorická analýza 
653 |a legislativa 
653 |a Honey bee 
653 |a authentication methods 
653 |a sensory analysis 
653 |a legislation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16117  |y Plný text v Digitální knihovně UTB