Použití přírodních barviv pro vybrané výrobky z ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slanicayová, Magdaléna (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 112 s.

Cover

LEADER 01470ntm a22004577u 4500
001 zp21591
041 |a cze 
100 1 |a Slanicayová, Magdaléna  |4 dis 
245 1 0 |a Použití přírodních barviv pro vybrané výrobky z ovoce 
246 |a The Use of Natural Dyes for Selected Fruit Products 
260 |c 2011 
300 |a 112 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a světlo 
653 |a barva 
653 |a barvivo 
653 |a přídatná látka 
653 |a esarot 
653 |a esablaurot 
653 |a sirup 
653 |a dětská výživa 
653 |a trend 
653 |a light 
653 |a color 
653 |a coloring 
653 |a additives 
653 |a esarot 
653 |a esablaurot 
653 |a syrup 
653 |a baby food 
653 |a trend 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14805  |y Plný text v Digitální knihovně UTB