Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sojková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01324ntm a22003617u 4500
001 zp21590
041 |a cze 
100 1 |a Sojková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu 
246 |a Meal Plan Suggestions for Patients with Diabetes Mellitus, type II. 
260 |c 2011 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Diabetes mellitus 
653 |a pankreas 
653 |a inzulinová rezistence 
653 |a jídelníček 
653 |a dieta 
653 |a Diabetes mellitus 
653 |a pancreas 
653 |a insulin resistance 
653 |a meal plan 
653 |a diet 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16923  |y Plný text v Digitální knihovně UTB