|
|
|
|
LEADER |
01324ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp21590 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sojková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu
|
246 |
|
|
|a Meal Plan Suggestions for Patients with Diabetes Mellitus, type II.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a pankreas
|
653 |
|
|
|a inzulinová rezistence
|
653 |
|
|
|a jídelníček
|
653 |
|
|
|a dieta
|
653 |
|
|
|a Diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a pancreas
|
653 |
|
|
|a insulin resistance
|
653 |
|
|
|a meal plan
|
653 |
|
|
|a diet
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16923
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|