|
|
|
|
LEADER |
01376ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp21586 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Trávníčková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
|
246 |
|
|
|a The Chemical and Sensoric Evaluation of Products with Content of Amaranth and Quinoa
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 71 s. (11 453 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a amarant
|
653 |
|
|
|a merlík
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a amaranth
|
653 |
|
|
|a quinoa
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Severová, Marta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15498
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|