Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trávníčková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 71 s. (11 453 znaků).

Cover

LEADER 01376ntm a22003617u 4500
001 zp21586
041 |a cze 
100 1 |a Trávníčková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku 
246 |a The Chemical and Sensoric Evaluation of Products with Content of Amaranth and Quinoa 
260 |c 2011 
300 |a 71 s. (11 453 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a amarant 
653 |a merlík 
653 |a výživa 
653 |a chemické složení 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a amaranth 
653 |a quinoa 
653 |a nutrition 
653 |a chemical composition 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15498  |y Plný text v Digitální knihovně UTB