Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trčková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 139 s

Cover

LEADER 01390ntm a22003257u 4500
001 zp21585
041 |a cze 
100 1 |a Trčková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR. 
246 |a Quantification of Food Supplements Utilization by Population in Czech Republic. 
260 |c 2011 
300 |a 139 s 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Doplněk stravy 
653 |a potravní doplněk 
653 |a potraviny určené pro zvláštní výživu 
653 |a informovatelnost 
653 |a Diet and food supplements 
653 |a foodstuffs intended for particular nutrition 
653 |a awareness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16475  |y Plný text v Digitální knihovně UTB