|
|
|
|
LEADER |
01390ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp21585 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Trčková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.
|
246 |
|
|
|a Quantification of Food Supplements Utilization by Population in Czech Republic.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 139 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Doplněk stravy
|
653 |
|
|
|a potravní doplněk
|
653 |
|
|
|a potraviny určené pro zvláštní výživu
|
653 |
|
|
|a informovatelnost
|
653 |
|
|
|a Diet and food supplements
|
653 |
|
|
|a foodstuffs intended for particular nutrition
|
653 |
|
|
|a awareness
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16475
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|