|
|
|
|
LEADER |
01403ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21580 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zálešáková, Ludmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
|
246 |
|
|
|a Monitoring of Biogenic Amines Content in Selected Fermented Foods of Animal Origin.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 73 s. 2
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a polyaminy
|
653 |
|
|
|a fermentované potraviny
|
653 |
|
|
|a iontově-výměnná kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a polyamines
|
653 |
|
|
|a fermented foods
|
653 |
|
|
|a ion exchange liquid chroma-tography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16828
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|