Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zálešáková, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 73 s. 2

Cover

LEADER 01403ntm a22003377u 4500
001 zp21580
041 |a cze 
100 1 |a Zálešáková, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu 
246 |a Monitoring of Biogenic Amines Content in Selected Fermented Foods of Animal Origin. 
260 |c 2011 
300 |a 73 s. 2 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a polyaminy 
653 |a fermentované potraviny 
653 |a iontově-výměnná kapalinová chromatografie 
653 |a biogenic amines 
653 |a polyamines 
653 |a fermented foods 
653 |a ion exchange liquid chroma-tography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16828  |y Plný text v Digitální knihovně UTB