Hodnocení mikrobiální kvality sýrů zrajících pod mazem dle ČSN 56 9609

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stratilová Jermářová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01465ntm a22003857u 4500
001 zp21573
041 |a cze 
100 1 |a Stratilová Jermářová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení mikrobiální kvality sýrů zrajících pod mazem dle ČSN 56 9609 
246 |a Evaluation of Microbial State of Smear-ripened Cheeses by ČSN 56 9609 
260 |c 2011 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ČSN 56 9609 
653 |a Nařízení Komise a 
653 |a EP 2073/2005 
653 |a sýry zrající pod mazem 
653 |a Listeria monocytogenes 
653 |a RASFF 
653 |a ČSN 56 9609 
653 |a Commission Regulation 
653 |a EP 2073/2005 
653 |a smear ripening chee-ses 
653 |a Listeria monocytogenes 
653 |a RASFF 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16866  |y Plný text v Digitální knihovně UTB