Optimalizace sterilačního režimu pro nekyselé potraviny (masové konzervy)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Franta, Petr (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01260ntm a22003257u 4500
001 zp21428
041 |a cze 
100 1 |a Franta, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace sterilačního režimu pro nekyselé potraviny (masové konzervy) 
246 |a Optimization of the Sterilizing Procedure for Non-acid Food (Tinned Meat) 
260 |c 2011 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Sterilace 
653 |a sterilační režim 
653 |a hodnota F 
653 |a masové konzervy 
653 |a sterilizing 
653 |a sterilizing mode 
653 |a value F meat tins 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18033  |y Plný text v Digitální knihovně UTB