Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kebisová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
gel
Egg
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01778ntm a22005897u 4500
001 zp21427
041 |a cze 
100 1 |a Kebisová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku 
246 |a Changes in Physical Properties of Egg White 
260 |c 2011 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vejce 
653 |a bílek 
653 |a žloutek 
653 |a ovoalbumin 
653 |a ovotransferin 
653 |a ovomukoid 
653 |a lysozym 
653 |a ovomucin 
653 |a gel 
653 |a pěna 
653 |a index šlehatelnosti 
653 |a index trvanlivosti pěny 
653 |a hustota 
653 |a viskozita 
653 |a hmotnost 
653 |a Egg 
653 |a albumen 
653 |a yolk of egg 
653 |a ovoalbumin 
653 |a ovomukoid 
653 |a lysozym 
653 |a ovomucin 
653 |a gel 
653 |a foam 
653 |a whipping quality of egg white index 
653 |a foam durability index 
653 |a consistence 
653 |a viscosity 
653 |a weight 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Ponížil, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17041  |y Plný text v Digitální knihovně UTB