Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jeřábková, Irena (Dissertant)
Other Authors: Lehocký, Marián (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01589ntm a22004817u 4500
001 zp21417
041 |a cze 
100 1 |a Jeřábková, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou 
246 |a Alimentary Food Contamination - Salmonella Intoxication 
260 |c 2011 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Alimentární onemocnění 
653 |a infekce 
653 |a otravy 
653 |a toxoinfekce 
653 |a intoxikace 
653 |a potraviny 
653 |a epidemiologie 
653 |a Salmonella 
653 |a prevence 
653 |a dietní opatření 
653 |a Foodborne diseases 
653 |a infections 
653 |a poisoning 
653 |a toxoinfection 
653 |a intoxication 
653 |a food 
653 |a epidemiology 
653 |a Salmonella 
653 |a prevention 
653 |a dietary measures 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lehocký, Marián  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18379  |y Plný text v Digitální knihovně UTB