Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havlíková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 88 s.

Cover

LEADER 01317ntm a22003377u 4500
001 zp21416
041 |a cze 
100 1 |a Havlíková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku 
246 |a Innovation of Ready Meals Production in a Food Company 
260 |c 2011 
300 |a 88 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná bez omezení od 20.05.2041 
653 |a Klíčová slova: výroba hotových jídel 
653 |a legislativa 
653 |a nařízení 
653 |a inovace 
653 |a Keywords: meals production 
653 |a legislation 
653 |a regulation 
653 |a inovation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16902  |y Plný text v Digitální knihovně UTB