Analýza sloučenin rtuti v tresčích játrech a jejich zdravotní rizika

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dvořáček, Petr (Dissertant)
Other Authors Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description69 s. (72292 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp21412
041 |a cze 
100 1 |a Dvořáček, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza sloučenin rtuti v tresčích játrech a jejich zdravotní rizika 
246 |a Analysis of Mercury Compounds in Cod Liver and Its Health Risks 
260 |c 2011 
300 |a 69 s. (72292 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rtuť 
653 |a methylrtuť 
653 |a treska 
653 |a analýza 
653 |a zdravotní riziko 
653 |a mercury 
653 |a methylmercury 
653 |a cod 
653 |a analysis 
653 |a health risk 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15148  |y Plný text v Digitální knihovně UTB