|
|
|
|
LEADER |
01272ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21411 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Divinová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výskyt potravinových alergií u středoškolských studentů
|
246 |
|
|
|a Food Allergy Occurrences in Secondary School Students
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potravinová alergie
|
653 |
|
|
|a intolerance potravin
|
653 |
|
|
|a zkřížená alergie
|
653 |
|
|
|a alergen
|
653 |
|
|
|a food allergy
|
653 |
|
|
|a food intolerance
|
653 |
|
|
|a cross allergy
|
653 |
|
|
|a allergen
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14758
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|