Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Turanová, Lýdia (Dissertant)
Other Authors Tučková, Zuzana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageSlovak
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description92 s., 2 s. prílohy

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp21196
041 |a slo 
100 1 |a Turanová, Lýdia  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu 
246 |a Project of evaluation of the effectiveness of catering establishment and possibilities of its outsourcing 
260 |c 2011 
300 |a 92 s., 2 s. prílohy 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika 
500 |a Studijní obor: Enterprise Economics 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a služby 
653 |a stravovacie služby 
653 |a efektívnosť 
653 |a projekt 
653 |a outsourcing 
653 |a services 
653 |a catering services 
653 |a effectiveness 
653 |a project 
653 |a outsourcing 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tučková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17893  |y Plný text v Digitální knihovně UTB