Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hegerová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kubík, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01536ntm a22004097u 4500
001 zp21064
041 |a cze 
100 1 |a Hegerová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž 
246 |a Project of enhancing the competitiveness of Palačinkárna restaurant in Kromeriz 
260 |c 2011 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Management a marketing 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a konkurenceschopnost 
653 |a prostředí podniku 
653 |a restaurační zařízení 
653 |a PEST analýza 
653 |a SWOT analýza 
653 |a marketingový výzkum 
653 |a rekonstrukce 
653 |a competitiveness 
653 |a business environment 
653 |a restaurants 
653 |a PEST analysis 
653 |a SWOT analysis 
653 |a marketing research 
653 |a reconstruction 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kubík, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18186  |y Plný text v Digitální knihovně UTB