Využití mořských řas v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slováčková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01151ntm a22003257u 4500
001 zp20598
041 |a cze 
100 1 |a Slováčková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Využití mořských řas v gastronomii 
246 |a Using Seaweed in Gastronomy 
260 |c 2011 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mořské řasy 
653 |a gastronomie 
653 |a pokrm 
653 |a nutriční hodnoty 
653 |a seaweed 
653 |a food 
653 |a nutritional value 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14972  |y Plný text v Digitální knihovně UTB