|
|
|
|
LEADER |
01290ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp20597 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slováčková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa a stravování dětí předškolního věku
|
246 |
|
|
|a Nutrition and Feeding of Preschool Children
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 70 s., 6 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa dětí
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a předškolní období
|
653 |
|
|
|a živiny
|
653 |
|
|
|a DDD
|
653 |
|
|
|a child nutrition
|
653 |
|
|
|a consumer basket
|
653 |
|
|
|a preschool period
|
653 |
|
|
|a nutrients
|
653 |
|
|
|a RDI
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15204
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|