Potravinářská barviva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šafránková, Šárka (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
dye
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01099ntm a22003137u 4500
001 zp20561
041 |a cze 
100 1 |a Šafránková, Šárka  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinářská barviva 
246 |a Food Coloring 
260 |c 2011 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a barvivo 
653 |a přírodní barviva 
653 |a syntetická barviva 
653 |a dye 
653 |a natural dyes 
653 |a synthetic dyes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16928  |y Plný text v Digitální knihovně UTB