Moderní gastronomické technologie ve školním stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kozlová, Libuše (Dissertant)
Other Authors: Maláč, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 64s. (11025 znaků)

Cover

LEADER 01248ntm a22003137u 4500
001 zp20560
041 |a cze 
100 1 |a Kozlová, Libuše  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní gastronomické technologie ve školním stravování 
246 |a The Modern Gastronomical Technology in The School Catering 
260 |c 2011 
300 |a 64s. (11025 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a gastronomické technologie 
653 |a tepelné zpracování potravin 
653 |a školní stravování 
653 |a gastronomic technologies 
653 |a heat treatment of food 
653 |a school diet 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Maláč, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16405  |y Plný text v Digitální knihovně UTB