Stanovení stravitelnosti vybraných jídel ve školním stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Procházková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 78 s.

Cover

LEADER 01369ntm a22003617u 4500
001 zp20559
041 |a cze 
100 1 |a Procházková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení stravitelnosti vybraných jídel ve školním stravování 
246 |a The Determination of Digestibility of Foods for School Meals 
260 |c 2011 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a školní stravování 
653 |a výživové doporučené dávky 
653 |a stravitelnost 
653 |a Daisy inkubátor 
653 |a HACCP 
653 |a school meals 
653 |a recommended nutritional amounts 
653 |a digestibility 
653 |a Daisy incubator 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17865  |y Plný text v Digitální knihovně UTB