Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šindlerová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Ciprysová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01368ntm a22003377u 4500
001 zp20557
041 |a cze 
100 1 |a Šindlerová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů 
246 |a Change of the Textural Properties of Processed Cheese Analogues by the Action of Selected Hydrocolloids 
260 |c 2011 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a arabská guma 
653 |a lokustová guma 
653 |a processed cheese 
653 |a textural properties 
653 |a gum arabic 
653 |a locust bean gum 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Ciprysová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15464  |y Plný text v Digitální knihovně UTB