Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beňadiková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01202ntm a22003377u 4500
001 zp20555
041 |a cze 
100 1 |a Beňadiková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády 
246 |a The Cocoa Beans as Base Material for the Production of Chocolate. 
260 |c 2011 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kakaové boby 
653 |a čokoláda 
653 |a kakao 
653 |a theobromin 
653 |a cacao nibs 
653 |a chocolate 
653 |a cacao 
653 |a theobromine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15371  |y Plný text v Digitální knihovně UTB