Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mikšík, Roman (Dissertant)
Other Authors: Kuřitka, Ivo (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01171ntm a22002897u 4500
001 zp20549
041 |a cze 
100 1 |a Mikšík, Roman  |4 dis 
245 1 0 |a Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR 
246 |a Esential Fatty Acids in Food and Food Accessories in Czech Republic 
260 |c 2011 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Esenciální mastné kyseliny 
653 |a doplňky stravy 
653 |a Essential fatty acids 
653 |a food supplements 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kuřitka, Ivo  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15167  |y Plný text v Digitální knihovně UTB