|
|
|
|
LEADER |
01171ntm a22002897u 4500 |
001 |
zp20549 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mikšík, Roman
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
|
246 |
|
|
|a Esential Fatty Acids in Food and Food Accessories in Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Esenciální mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a doplňky stravy
|
653 |
|
|
|a Essential fatty acids
|
653 |
|
|
|a food supplements
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kuřitka, Ivo
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15167
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|