Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vasilová, Světlana (Dissertant)
Other Authors: Gálová, Jitka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 72 s., 2 s. obr. přílohy

Cover

LEADER 01371ntm a22003857u 4500
001 zp20548
041 |a cze 
100 1 |a Vasilová, Světlana  |4 dis 
245 1 0 |a Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby 
246 |a Practical Determination of Bitter Compounds in Beer and Their Variations During Production 
260 |c 2011 
300 |a 72 s., 2 s. obr. přílohy 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Voda 
653 |a pivo 
653 |a slad 
653 |a chmel 
653 |a hořké látky 
653 |a mladina 
653 |a Water 
653 |a beer 
653 |a malt 
653 |a hops 
653 |a bitter 
653 |a beer wort 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gálová, Jitka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16564  |y Plný text v Digitální knihovně UTB