Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vasil, Jan (Dissertant)
Other Authors: Gálová, Jitka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 94 s., 11 s. obr. přílohy

Cover

LEADER 01515ntm a22003977u 4500
001 zp20547
041 |a cze 
100 1 |a Vasil, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva 
246 |a Comparison of Technological and Analytical Values of Various Beer Filtration Methods 
260 |c 2011 
300 |a 94 s., 11 s. obr. přílohy 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kvasinky 
653 |a zákal 
653 |a pivo 
653 |a filtrace piva 
653 |a křemelina 
653 |a fyzikálně-chemické znaky piva 
653 |a technologická data filtrace 
653 |a Yeast 
653 |a haze 
653 |a beer 
653 |a beer filtration 
653 |a diatomaceous earth 
653 |a physical-chemical characteristics of beer filtration process data 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gálová, Jitka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15159  |y Plný text v Digitální knihovně UTB