|
|
|
|
LEADER |
01515ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp20547 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vasil, Jan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva
|
246 |
|
|
|a Comparison of Technological and Analytical Values of Various Beer Filtration Methods
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 94 s., 11 s. obr. přílohy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Kvasinky
|
653 |
|
|
|a zákal
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a filtrace piva
|
653 |
|
|
|a křemelina
|
653 |
|
|
|a fyzikálně-chemické znaky piva
|
653 |
|
|
|a technologická data filtrace
|
653 |
|
|
|a Yeast
|
653 |
|
|
|a haze
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a beer filtration
|
653 |
|
|
|a diatomaceous earth
|
653 |
|
|
|a physical-chemical characteristics of beer filtration process data
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gálová, Jitka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15159
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|