|
|
|
|
LEADER |
01143ntm a22002897u 4500 |
001 |
zp20452 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Plevová, Vlastimila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení dětské šunky z jakostního hlediska
|
246 |
|
|
|a Quality Evaluation of Ham for Children
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 79 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a šunka pro děti
|
653 |
|
|
|a čisté svalové bílkoviny
|
653 |
|
|
|a ham for children
|
653 |
|
|
|a net muscle proteins
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Nápravníková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17594
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|