|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp20451 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bártek, Josef
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné
|
| 246 |
|
|
|a The Qualitative Changes of Breads and French Loaves through the Addition of Vitis Vinifera Oil
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 73 s. obrazové přílohy 12 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a pšeničné těsto
|
| 653 |
|
|
|a pšenično-žitné těsto
|
| 653 |
|
|
|a emulze z jadérek révy vinné
|
| 653 |
|
|
|a chléb
|
| 653 |
|
|
|a veka
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a texturní analýza
|
| 653 |
|
|
|a wheat dough
|
| 653 |
|
|
|a wheat-rye dough
|
| 653 |
|
|
|a emulsion from Vitis vinifera
|
| 653 |
|
|
|a bread
|
| 653 |
|
|
|a French loaf
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 653 |
|
|
|a texture analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Boudová Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16988
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|