Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bártek, Josef (Dissertant)
Other Authors: Boudová Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 73 s. obrazové přílohy 12 s.

Cover

LEADER 01577ntm a22004097u 4500
001 zp20451
041 |a cze 
100 1 |a Bártek, Josef  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné 
246 |a The Qualitative Changes of Breads and French Loaves through the Addition of Vitis Vinifera Oil 
260 |c 2011 
300 |a 73 s. obrazové přílohy 12 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšeničné těsto 
653 |a pšenično-žitné těsto 
653 |a emulze z jadérek révy vinné 
653 |a chléb 
653 |a veka 
653 |a senzorická analýza 
653 |a texturní analýza 
653 |a wheat dough 
653 |a wheat-rye dough 
653 |a emulsion from Vitis vinifera 
653 |a bread 
653 |a French loaf 
653 |a sensory analysis 
653 |a texture analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Boudová Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16988  |y Plný text v Digitální knihovně UTB