|
|
|
|
LEADER |
01482ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp20259 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Karasová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Správná výživa jako významný faktor proti civilizačním chorobám
|
246 |
|
|
|a Proper nutrition as an important factor against civilizational diseases
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 95 s. (17087)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Všeobecná sestra
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: General Nurse
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav ošetřovatelství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Výţiva
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a proteiny
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a minerály
|
653 |
|
|
|a vitamíny
|
653 |
|
|
|a pitný režim
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a Nutrition
|
653 |
|
|
|a carbohydrates
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a fiber
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a minerals
|
653 |
|
|
|a fluid intake
|
653 |
|
|
|a dietary guidelines
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Blažková, Markéta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15584
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|