Stabilita emulzí O/V v prítomnosti neionogenních surfaktantů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrdová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01399ntm a22004097u 4500
001 zp20158
041 |a cze 
100 1 |a Hrdová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Stabilita emulzí O/V v prítomnosti neionogenních surfaktantů 
246 |a Stability of O/W Emulsions in the Presence of Non-ionic Surfactants 
260 |c 2011 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a emulze 
653 |a nanoemulze 
653 |a hodnota HLB 
653 |a surfaktant 
653 |a stabilita 
653 |a undekan 
653 |a želatina 
653 |a emulsion 
653 |a gelatin 
653 |a HLB value 
653 |a nano-emulsion 
653 |a undecane 
653 |a surfactant 
653 |a stability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15705  |y Plný text v Digitální knihovně UTB