|
|
|
|
LEADER |
01242ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp20156 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kmentová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté
|
246 |
|
|
|a Nutritional Characteristics of Buckwheat
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a pohanka
|
653 |
|
|
|a analýzy
|
653 |
|
|
|a zdravotní účinky
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a buckwheat
|
653 |
|
|
|a analyses
|
653 |
|
|
|a ocurative effects
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15873
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|