Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kmentová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01242ntm a22003377u 4500
001 zp20156
041 |a cze 
100 1 |a Kmentová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté 
246 |a Nutritional Characteristics of Buckwheat 
260 |c 2011 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chemické složení 
653 |a pohanka 
653 |a analýzy 
653 |a zdravotní účinky 
653 |a chemical composition 
653 |a buckwheat 
653 |a analyses 
653 |a ocurative effects 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15873  |y Plný text v Digitální knihovně UTB