Včelí produkty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Daďová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors Severová, Marta (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description86 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp20152
041 |a cze 
100 1 |a Daďová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Včelí produkty 
246 |a Bee Products 
260 |c 2011 
300 |a 86 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a včelí produkty 
653 |a mateří kašička 
653 |a pyl 
653 |a senzorická analýza 
653 |a bee products 
653 |a royal jelly 
653 |a pollen 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15868  |y Plný text v Digitální knihovně UTB