Stanovení polyfenolických látek ve vybraných potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Michálková, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
tea
Physical Description: 109 s

Cover

LEADER 01569ntm a22005057u 4500
001 zp20082
041 |a cze 
100 1 |a Michálková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení polyfenolických látek ve vybraných potravinách 
246 |a Determination of the polyphenols in selected foods 
260 |c 2011 
300 |a 109 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Polyfenoly 
653 |a zdraví 
653 |a rakovina 
653 |a antioxidanty 
653 |a čaj 
653 |a káva 
653 |a víno 
653 |a chmel 
653 |a ovoce 
653 |a ESI/MS 
653 |a HPLC 
653 |a Polyphenols 
653 |a health 
653 |a cancer 
653 |a antioxidants 
653 |a tea 
653 |a coffee 
653 |a wine 
653 |a hops 
653 |a fruit 
653 |a ESI / MS 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18164  |y Plný text v Digitální knihovně UTB