|
|
|
|
LEADER |
01491ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp20041 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žampachová, Miroslava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky"
|
246 |
|
|
|a Business plan for establishing a restaurant "The poppy dolls"
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 55 s. (10 577 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Logistika a management
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Logistics and Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav ekonomie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a podnikatelský plán
|
653 |
|
|
|a založení restaurace
|
653 |
|
|
|a společné stravování
|
653 |
|
|
|a cíle podnikání
|
653 |
|
|
|a segmentace trhu
|
653 |
|
|
|a právní forma podniku
|
653 |
|
|
|a business plan
|
653 |
|
|
|a setting up a restaurant
|
653 |
|
|
|a catering
|
653 |
|
|
|a business objectives
|
653 |
|
|
|a market segmentation
|
653 |
|
|
|a the legal form of business1 CD
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17472
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|