Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky"

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žampachová, Miroslava (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 55 s. (10 577 znaků)

Cover

LEADER 01491ntm a22003857u 4500
001 zp20041
041 |a cze 
100 1 |a Žampachová, Miroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky" 
246 |a Business plan for establishing a restaurant "The poppy dolls" 
260 |c 2011 
300 |a 55 s. (10 577 znaků) 
500 |a Studijní obor: Logistika a management 
500 |a Studijní obor: Logistics and Management 
500 |a Ústav: Ústav ekonomie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikatelský plán 
653 |a založení restaurace 
653 |a společné stravování 
653 |a cíle podnikání 
653 |a segmentace trhu 
653 |a právní forma podniku 
653 |a business plan 
653 |a setting up a restaurant 
653 |a catering 
653 |a business objectives 
653 |a market segmentation 
653 |a the legal form of business1 CD 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17472  |y Plný text v Digitální knihovně UTB