|
|
|
|
LEADER |
01224ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp19820 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vaculíková, Ingrid
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza marketingového mixu služeb Restaurace a hotelu Koníček
|
246 |
|
|
|a Marketing mix analysis of services Restaurant and hotel Koníček
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 61 s. (73 895 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Logistika a management
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Logistics and Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a marketing
|
653 |
|
|
|a marketingový mix
|
653 |
|
|
|a služby
|
653 |
|
|
|a marketing
|
653 |
|
|
|a marketing mix
|
653 |
|
|
|a services
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Taraba, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17906
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|