|
|
|
|
LEADER |
01516ntm a22004937u 4500 |
001 |
zp17187 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kýrová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Usage of salt water fish and seafood in gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 60 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a příprava
|
653 |
|
|
|a využití
|
653 |
|
|
|a moře
|
653 |
|
|
|a potravina
|
653 |
|
|
|a ryby
|
653 |
|
|
|a plody
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a tepelné úpravy
|
653 |
|
|
|a rizika
|
653 |
|
|
|a bíl-koviny
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a preparation
|
653 |
|
|
|a sea food
|
653 |
|
|
|a fish
|
653 |
|
|
|a fruit processing
|
653 |
|
|
|a meat recovery
|
653 |
|
|
|a thermal treatment
|
653 |
|
|
|a risks
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a fats
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15867
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|