Využití mořských ryb a plodů v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kýrová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01516ntm a22004937u 4500
001 zp17187
041 |a cze 
100 1 |a Kýrová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Využití mořských ryb a plodů v gastronomii 
246 |a Usage of salt water fish and seafood in gastronomy 
260 |c 2011 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a příprava 
653 |a využití 
653 |a moře 
653 |a potravina 
653 |a ryby 
653 |a plody 
653 |a zpracování 
653 |a maso 
653 |a tepelné úpravy 
653 |a rizika 
653 |a bíl-koviny 
653 |a tuky 
653 |a preparation 
653 |a sea food 
653 |a fish 
653 |a fruit processing 
653 |a meat recovery 
653 |a thermal treatment 
653 |a risks 
653 |a proteins 
653 |a fats 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15867  |y Plný text v Digitální knihovně UTB