|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp17187 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kýrová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
|
| 246 |
|
|
|a Usage of salt water fish and seafood in gastronomy
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 60 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a příprava
|
| 653 |
|
|
|a využití
|
| 653 |
|
|
|a moře
|
| 653 |
|
|
|a potravina
|
| 653 |
|
|
|a ryby
|
| 653 |
|
|
|a plody
|
| 653 |
|
|
|a zpracování
|
| 653 |
|
|
|a maso
|
| 653 |
|
|
|a tepelné úpravy
|
| 653 |
|
|
|a rizika
|
| 653 |
|
|
|a bíl-koviny
|
| 653 |
|
|
|a tuky
|
| 653 |
|
|
|a preparation
|
| 653 |
|
|
|a sea food
|
| 653 |
|
|
|a fish
|
| 653 |
|
|
|a fruit processing
|
| 653 |
|
|
|a meat recovery
|
| 653 |
|
|
|a thermal treatment
|
| 653 |
|
|
|a risks
|
| 653 |
|
|
|a proteins
|
| 653 |
|
|
|a fats
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15867
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|