Med jako potravina i jako přírodní léčivo

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šolcová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
med
Physical Description: 55 s. (52 750 znaků)

Cover

LEADER 01177ntm a22003137u 4500
001 zp17167
041 |a cze 
100 1 |a Šolcová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Med jako potravina i jako přírodní léčivo 
246 |a Honey as food and as natural medicine 
260 |c 2011 
300 |a 55 s. (52 750 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a med 
653 |a senzorické hodnocení medu 
653 |a průzkum trhu 
653 |a honey 
653 |a sensory evaluation of honey 
653 |a market research 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15359  |y Plný text v Digitální knihovně UTB