|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp16990 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pohořelský, Jaroslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Preparation of eggs and their using in gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 65 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Vejce
|
653 |
|
|
|a bílek
|
653 |
|
|
|a žloutek
|
653 |
|
|
|a průmyslové zpracování
|
653 |
|
|
|a vlastnosti vajec
|
653 |
|
|
|a Egg
|
653 |
|
|
|a white egg
|
653 |
|
|
|a yolk
|
653 |
|
|
|a industrial processing
|
653 |
|
|
|a characteristics of eggs
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12862
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|