Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pohořelský, Jaroslav (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Egg
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01274ntm a22003617u 4500
001 zp16990
041 |a cze 
100 1 |a Pohořelský, Jaroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii 
246 |a Preparation of eggs and their using in gastronomy 
260 |c 2010 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vejce 
653 |a bílek 
653 |a žloutek 
653 |a průmyslové zpracování 
653 |a vlastnosti vajec 
653 |a Egg 
653 |a white egg 
653 |a yolk 
653 |a industrial processing 
653 |a characteristics of eggs 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12862  |y Plný text v Digitální knihovně UTB