|
|
|
|
LEADER |
01988ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp1699 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bolfová, Simona
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza a návrh zlepšení sociálního prohramu a péče o pracovníky ve firmě Portáš, v. d
|
246 |
|
|
|a Analysis and a proposal of social programme and workers welfare improvement in Portáš company
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 62 s.,4 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Pracovní prostředí
|
653 |
|
|
|a pracovní doba
|
653 |
|
|
|a bezpečnost práce o ochrana zdraví při práci
|
653 |
|
|
|a zaměstnanecké výhody
|
653 |
|
|
|a Kafeteria systém
|
653 |
|
|
|a kvalifikace zaměstnanců
|
653 |
|
|
|a pracovní podmínky
|
653 |
|
|
|a fond kulturních a sociálních potřeb
|
653 |
|
|
|a doprava do zaměstnání
|
653 |
|
|
|a závodní stravování
|
653 |
|
|
|a zdravotní péče
|
653 |
|
|
|a Working environment
|
653 |
|
|
|a working hours
|
653 |
|
|
|a labour protection about prevention of health at work
|
653 |
|
|
|a employee's amenities
|
653 |
|
|
|a Cafeteria system
|
653 |
|
|
|a qualification staff
|
653 |
|
|
|a working conditions
|
653 |
|
|
|a fund for social and cultural requirements
|
653 |
|
|
|a transport to the employment
|
653 |
|
|
|a works food
|
653 |
|
|
|a health care
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gregar, Aleš
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/36407
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|