Geneticky modifikované obiloviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Otáhalová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01244ntm a22003377u 4500
001 zp16988
041 |a cze 
100 1 |a Otáhalová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Geneticky modifikované obiloviny 
246 |a Genetically Modified Cereals 
260 |c 2011 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a geneticky modifikovaný organizmus 
653 |a Bt kukuřice 
653 |a obiloviny 
653 |a geneticky modifikované obiloviny 
653 |a genetically modified organism 
653 |a Bt maize 
653 |a cereals 
653 |a genetically modified grains 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15603  |y Plný text v Digitální knihovně UTB