|
|
|
|
LEADER |
01244ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp16988 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Otáhalová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Geneticky modifikované obiloviny
|
246 |
|
|
|a Genetically Modified Cereals
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a geneticky modifikovaný organizmus
|
653 |
|
|
|a Bt kukuřice
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a geneticky modifikované obiloviny
|
653 |
|
|
|a genetically modified organism
|
653 |
|
|
|a Bt maize
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a genetically modified grains
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15603
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|