Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Frýželková, Iva (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 41 s.

Cover

LEADER 01211ntm a22003377u 4500
001 zp16976
041 |a cze 
100 1 |a Frýželková, Iva  |4 dis 
245 1 0 |a Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern 
246 |a Non-Traditional Kinds of Cereals, Kamut and Grünkern 
260 |c 2011 
300 |a 41 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a netradiční obiloviny 
653 |a kamut 
653 |a grünkern 
653 |a cereals 
653 |a non-traditional cereals 
653 |a kamut 
653 |a grünkern 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15956  |y Plný text v Digitální knihovně UTB