Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ilčík, Petr (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 71 s

Cover

LEADER 01310ntm a22003377u 4500
001 zp16473
041 |a cze 
100 1 |a Ilčík, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení 
246 |a Economic and Nutritional Assessment of Selected School Catering Facilities 
260 |c 2011 
300 |a 71 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: výživa dětí 
653 |a školní jídelna 
653 |a nutriční faktory 
653 |a jídelní lístek 
653 |a Key words: child nutrition 
653 |a school cafeteria 
653 |a nutritional factors 
653 |a menu 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17932  |y Plný text v Digitální knihovně UTB