|
|
|
|
LEADER |
01310ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp16473 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ilčík, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení
|
246 |
|
|
|a Economic and Nutritional Assessment of Selected School Catering Facilities
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 71 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: výživa dětí
|
653 |
|
|
|a školní jídelna
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a Key words: child nutrition
|
653 |
|
|
|a school cafeteria
|
653 |
|
|
|a nutritional factors
|
653 |
|
|
|a menu
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17932
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|