|
|
|
|
LEADER |
01294ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp16365 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hlásná, Milena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
|
246 |
|
|
|a Effect technology and storge to quality ice cream
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mražený smetanový krém
|
653 |
|
|
|a senzorika
|
653 |
|
|
|a jakost výrobku
|
653 |
|
|
|a suroviny
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a Ice-cream
|
653 |
|
|
|a senzory
|
653 |
|
|
|a quality product
|
653 |
|
|
|a materials processing
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13610
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|