Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlásná, Milena (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01294ntm a22003497u 4500
001 zp16365
041 |a cze 
100 1 |a Hlásná, Milena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů 
246 |a Effect technology and storge to quality ice cream 
260 |c 2010 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mražený smetanový krém 
653 |a senzorika 
653 |a jakost výrobku 
653 |a suroviny 
653 |a zpracování 
653 |a Ice-cream 
653 |a senzory 
653 |a quality product 
653 |a materials processing 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13610  |y Plný text v Digitální knihovně UTB